fbpx

Roemeens sprekende recruiter

 

 

Roemeens sprekende recruiter

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Roemeens sprekende recruiter. Naast de Roemeense taal ben je ook de Nederlandse of Engelse taal machtig.
Als recruiter heb je een vaste standplaats op ons kantoor en ga je op zoek naar de juiste kandidaten voor de openstaande vacatures. Je bent een echte duizendpoot en de verbindende factor tussen de planning en de werving en selectie.

Wat ga je doen?

Voldoen de sollicitanten aan de harde én zachte criteria? Wat zijn het voor types, wat drijft hen en passen ze bij het bedrijf? Antwoorden op deze en veel meer vragen haal jij via telefonische intakegesprekken boven tafel. Je bent gezond nieuwsgierig, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren. Is er een match? Dan ga je de kandidaat naar Nederland halen. Hierbij komen verschillende onderdelen om de hoek kijken, zoals huisvesting, vervoer en begeleiding.

Kortom jij plaatst de juiste persoon op de juiste plek. Dat is waar jij voor zorgt.

Daarnaast zorg je er voor dat alle benodigde (wettelijke) documenten en bijbehorende administratie in orde zijn, plaats je vacatures op verschillende jobsites en ga je ook via andere social media kanalen op zoek naar kandidaten.

Dit ben jij!

· MBO werk- en denk niveau;

· Goede communicatieve vaardigheden. Je bent niet op je mondje gevallen, weet hoe je een goed gesprek moet voeren en ook schriftelijk ben je sterk;

· Creatieve ideeën om de werving van kandidaten tot stand te brengen;

· Jij weet anderen te overtuigen door op enthousiaste wijze jouw standpunt te motiveren;

· Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift en je beheerst naast deze twee talen de Roemeense taal (must);

· Je hebt affiniteit met de doelgroep

Wat bieden wij jou!

· Een goede werksfeer in een ondernemend team!

· Een marktconform salaris

· Een fulltime functie van 40 uur per week

Zie jij jezelf al aan het werk als recruiter bij Axidus?
Dan maken we graag kennis met jou!
Je kuntdirect solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen?
Bel dan met onze HR Manager Laura van Schijndel op 06-11199973 of mail haar: l.vanschijndel@axidus.com