fbpx

Orderverzamelaars Logistiek

 

Orderverzamelaars Logistiek – vacature nummer 860-001

Voor onze opdrachtgever in de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar orderpickers voor in een prachtig logistiek bedrijf. Kan jij tegen een koude omgeving, heb jij discipline en kan jij je handen flink uit de mouwen steken?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij!
Gemotiveerd, flexibel, een flinke dosis uithoudingsvermogen en leergierig.

Je bent het grootste gedeelte van de dag werkzaam in de vriescel met een temperatuur van ongeveer -22 graden. Om deze temperatuur te kunnen trotseren krijg je van Froster speciale thermokleding, maar van belang is wel dat je iemand bent die niet bang is voor deze kou en van aanpakken weet!

Dit ga je doen!

Binnen het magazijn werk je nauw samen met je collega’s, samen ben je er verantwoordelijk voor dat het logistieke proces optimaal verloopt. Je werkt met een voice terminal met headset en log je in met jouw persoonlijke inlogcode (deze is mogelijk in drie talen; Nederlands, Engels en Pools). Met behulp van een elektrische pallettruck pick je de orders. Is de order compleet, dan zorg je ervoor dat deze ingeseald wordt en op de juiste plek klaargezet wordt zodat deze later op de dag in de vrachtwagen kan worden geladen. Gedurende de dag verwerk je zo diverse orders en zorg je er samen met je collega’s voor dat aan het eind van de dag alle bestelling van onze klanten klaar staan voor transport.

Dit is wat we aan jou vragen!

  • Engelse en/of Nederlandse taalvaardigheden
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Klantgerichte en proactieve houding
  • Flexibiliteit en stressbestendigheid

Wat bieden wij!!

  • Een mooie functie in een innovatief en dynamisch familiebedrijf;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis, met een max van € 11,40.
  • Koudetoeslag € 31,97 bruto per 4 weken en een vriestoeslag van € 3,- netto per dag wanneer je die dag 4 uur of langer hebt gewerkt
  • Uurloon € 10,38

Solliciteer!
Stuur je sollicitatiebrief en CV met daarin de functie en het vacaturenummer naar work@axidus.com