fbpx

Leliesnijders

Leliesnijders te Moerkapelle
– vacaturenummer: 790-001

Voor onze moderne, kwalitatief hoogstaande opdrachtgever in de glastuinbouw  zijn wij op zoek naar  gemotiveerde leliesnijders, die van aanpakken weten. Heb jij affiniteit in de bloemenbranche en wil jij een betrouwbare werkgever waar je genoeg uurtjes kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Dit ben jij!
Binnen het bedrijf heerst een prettige, sociale sfeer waardoor het uiterst belangrijk is dat jij een echte teamplayer bent! Tevens wordt er in jou geinvesteerd; waardoor het belangrijk is dat jij leergierig bent en voor de lange termijn inzetbaar bent. Belangrijke kernwaarden voor onze opdrachtgever en voor jou zijn aldus: doorzettings- en meedenkvermogen, gelijkwaardigheid, ontwikkeling en respect.

Dit ga je doen!
Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit het snijden van lelies. Het is belangrijk dat jij de stelen op de juiste wijze afsnijdt van de bol. Dit gebeurt door de bloem een klein stukje op te tillen en dan net boven de bol af te snijden. De lelies zijn van hoogwaardige kwaliteit, dus het is uiterst belangrijk dat jij met passie dit vak beoefent.

Dit wat we aan jou vragen!
– Engels en/of Nederlands in woord en geschrift
– Pré (maar geen eis): ervaring in de branche
– Leergierigheid en openstaan voor nieuwe ontwikkelingen

Wat bieden wij!!
– Een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden
– Salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie, jouw ervaring en leeftijd op basis van de CAO glastuinbouw

Solliciteer!
Stuur je sollicitatiebrief en CV met daarin de functie en het vacaturenummer naar work@axidus.com