fbpx

Expeditie medewerke

Expeditie medewerker – vacaturenummer 330-001

Voor onze moderne, kwalitatief hoogstaande opdrachtgever in de handboeketten en groenconcepten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde expeditie medewerker die van aanpakken weet. Heb jij affiniteit in expeditie en wil jij een betrouwbare werkgever waar je genoeg uurtjes kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij!
Binnen het bedrijf heerst een prettige, sociale sfeer waardoor het uiterst belangrijk is dat jij een echte teamplayer bent! Tevens wordt er in jou geïnvesteerd; waardoor het belangrijk is dat jij leergierig bent en voor de lange termijn inzetbaar bent. Belangrijke kernwaarden voor onze opdrachtgever en voor jou zijn aldus: doorzettings- en meedenkvermogen, gelijkwaardigheid, ontwikkeling en respect.

Dit ga je doen!
Jouw werkzaamheden bestaan uit het tellen en verzendklaar maken van de orders welke geproduceerd zijn door de productieafdeling. De CMR moet geprint worden welke nodig is voor de verlading en waarop staat hoeveel colli er mee moet met de chauffeur. De stickers voor verzending moeten geprint worden vanuit het systeem en geplakt worden op de juiste karren/pallets. Wanneer de chauffeur komt laden moet deze begeleid worden zodat de juiste producten worden ingeladen in de vrachtwagen.

Dit wat we aan jou vragen!

· Engelssprekend en/of Nederlands in woord en geschift
· Gemotiveerd, leergierig en bereid om nieuwe dingen te leren
· Voor lange tijd beschikbaar
· Goed kunnen tellen

Wat bieden wij!!

· 40 uur per week werk
· Om de week op zaterdag werken
· Startsalaris € 11,00 welke na vier weken goed functioneren opnieuw bespreekbaar is
· Een leuke functie met voldoende doorgroeimogelijkheden

Solliciteer!
Stuur je sollicitatiebrief en CV met daarin de functie en het vacaturenummer (330-001) naar work@axidus.com