fbpx

Bloembindster

 

 

Bloembindster – vacaturenummer 330-002

Door flinke groei heeft onze opdrachtgever een extra paar handen nodig. Misschien wel die van jou!

Voor onze moderne, kwalitatief hoogstaande opdrachtgever in de handboeketten en groenconcepten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bloembindster die van aanpakken weet. Heb jij affiniteit in de bloemen en wil jij een betrouwbare werkgever waar je genoeg uurtjes kan maken? Reageer dan snel!!

Dit ben jij!

Die groene vingers daar ben jij mee geboren en jouw hartje gaat kloppen als jij een mooi boeket ziet. Je bent creatief en gemotiveerd om de mooiste boeketten te maken. Ook wil je lekker fulltime werken.

In deze functie is geen dag hetzelfde. Daarom zetten we er graag een vrolijk en energiek persoon op. Iemand die blij wordt van bloemen. Jij weet wel van aanpakken zonder direct in de stress te schieten. Belangrijke kernwaarden voor onze opdrachtgever en voor jou zijn dus: doorzettings- en meedenkvermogen, gelijkwaardigheid, ontwikkeling en respect.

Dit ga je doen!
Jouw werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van de mooiste handboeketten waar de klanten optimaal van kunnen genieten. Binnen het bedrijf heerst een prettige, sociale sfeer waardoor het uiterst belangrijk is dat jij een echte teamplayer bent! Tevens wordt er in jou geïnvesteerd; dus een beetje leergierig moet je wel zijn en natuurlijk voor de lange termijn inzetbaar bent.

Wat we van jou vragen!

· Ervaring in het maken van handboeketten is een pré (maar geen eis)
· Engels- en/of Nederlands in woord en geschift|
· Gemotiveer en leergierig
· Voor lange tijd beschikbaar
· Flexibele instelling
· Nauwkeurig kunnen werke

Wat bieden wij!!

· Gemiddeld 40 uur per week werk
· Wanneer nodig werken op zaterdag
· Start salaris van € 10,09
· Een leuke functie met voldoende doorgroeimogelijkheden

Solliciteer!
Stuur je sollicitatiebrief en CV met daarin de functie en het vacaturenummer (330-002) naar work@axidus.com