Axidus

Axidus is verhuisd!

Axidus maakt een flinke groei door. Om deze groei te kunnen faciliteren hebben wij er voor gekozen om te verhuizen naar een groter bedrijfspand. De perfecte plek om u te ontmoeten, u bent van harte welkom! Bekijk contact gegevens

Ook bij een topclub willen scoren!!!!!

Door de groei en professionaliseren zijn we op zoek naar topscoorders. Sparta en Axidus zijn al 3 jaar met elkaar verbonden. Samen staan we voor Opleiden, trainen, presteren en scoren om het beste uit jezelf te halen. Ben je ook zo’n teamspeler, wil je ook scoren en onze doelen behalen lees danhier welke topscoorders wij zoeken.

Nieuwe uitgave Axi Magazine beschikbaar

Er is weer een nieuwe uitgave van ons Axi Magazine beschikbaar. Benieuwd wat er in staat? Bekijk hem snel

Axidus zoekt talent

Bij Axidus zijn we altijd op zoek naar talent. Benieuwd welke vacatures er zijn? Bekijk vacatures

Welkom bij Axidus

Bent u op zoek naar personeel? Dan bent u hier op het juiste adres! Kandidaten en organisatie samenbrengen, dat is wat wij doen. Uitzenden, detacheren of payroll. Het kan allemaal. Lees meer

Axidus is verhuisd!

Axidus maakt een flinke groei door. Om deze groei te kunnen faciliteren hebben wij er voor gekozen om te verhuizen naar een groter bedrijfspand. De perfecte plek om u te ontmoeten, u bent van harte welkom! Bekijk contact gegevens

Axidus en de vleesverwerkende industrie

Wie werkzaam wil zijn in de vleesindustrie zal moeten beschikken over een aantal specifieke kwaliteiten. Het is werk dat veel van een flexwerker vraagt o.a., kennis van het product, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel zijn belangrijke eigenschappen.

Voor u als opdrachtgever is het van belang om de arbeidspieken op te vangen met een flexibele arbeidsschil welke direct toepasbaar is in uw productieproces. Axidus kan u in dit gehele proces ontzorgen en adviseren, de vleesindustrie is namelijk een van onze specialismen.

Zowel voor grotere en kleinere vleesverwerkende bedrijven zijn we dé specialist om uw behoefte in te vullen. Diverse medewerkers werkzaam bij Axidus zijn namelijk zélf uit de vleesindustrie afkomstig. Daardoor bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau die aan een half woord genoeg heeft om uw personele behoefte op de juiste manier in te vullen.

Bij Axidus kunt u terecht voor alle voorkomende functies: uitbener, slachter, vleessnijder, kanters, tot vliezers etc… Uniek bij Axidus is het eigen trainingscentrum, “Axidus Projecten”. Voor u als opdrachtgever is Axidus Projecten van grote toegevoegde waarde. In ons eigen centrum selecteren we flexwerkers op hun kwaliteiten. waardoor ze gerichter kunnen worden uitgezonden. Bij Axidus Projecten worden ze uitgebreid opgeleid en getraind voor o.a. regels en richtlijnen die gelden in uw sector. Denk daarbij aan veiligheidsvoorschriften en maatregelen die u neemt om de hygiëne te handhaven. Kennis van uw product en de manier om het werk efficiënt en goed te doen.

Het voordeel voor u als opdrachtgever is dat inwerken niet meer nodig is, maar dat u meteen kan beschikken over een ervaren en gemotiveerde flexkracht. Zo kan uw productieproces ongehinderd doorgaan zonder in te boeten op uw productieresultaat.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit interessant voor u is! Geïnteresseerd? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten voor een persoonlijk gesprek.

Mijn Axidus

Inloggen