Axidus

Ook bij een topclub willen scoren!!!!!

Door de groei en professionaliseren zijn we op zoek naar topscoorders. Sparta en Axidus zijn al 3 jaar met elkaar verbonden. Samen staan we voor Opleiden, trainen, presteren en scoren om het beste uit jezelf te halen. Ben je ook zo’n teamspeler, wil je ook scoren en onze doelen behalen lees danhier welke topscoorders wij zoeken.

Nieuwe uitgave Axi Magazine beschikbaar

Er is weer een nieuwe uitgave van ons Axi Magazine beschikbaar. Benieuwd wat er in staat? Bekijk hem snel

Axidus zoekt talent

Bij Axidus zijn we altijd op zoek naar talent. Benieuwd welke vacatures er zijn? Bekijk vacatures

Welkom bij Axidus

Bent u op zoek naar personeel? Dan bent u hier op het juiste adres! Kandidaten en organisatie samenbrengen, dat is wat wij doen. Uitzenden, detacheren of payroll. Het kan allemaal. Lees meer

Acties

Het uitzendbureau voor klanten die van actie houden

  • 256

U houdt als opdrachtgever wel van een beetje actie op de zaak? Prima, wij ook. Daarom organiseert Axidus regelmatig acties. Die houden de relatie tussen u en Axidus plezierig. Want op alle fronten houden we ervan onze relaties te verrassen. En ook richting flexwerkers hebben we regelmatig een actie om de betrokkenheid te vergroten. Bij het bereiken van een aantal gewerkte uren kunnen medewerkers gratis in het bezit komen van een laptop of een Apple iPad. We doen nu eenmaal graag net even iets meer. Voor u en vooronze flexwerkers.

Mijn Axidus

Inloggen