Axidus

Axidus is verhuisd!

Axidus maakt een flinke groei door. Om deze groei te kunnen faciliteren hebben wij er voor gekozen om te verhuizen naar een groter bedrijfspand. De perfecte plek om u te ontmoeten, u bent van harte welkom! Bekijk contact gegevens

Ook bij een topclub willen scoren!!!!!

Door de groei en professionaliseren zijn we op zoek naar topscoorders. Sparta en Axidus zijn al 3 jaar met elkaar verbonden. Samen staan we voor Opleiden, trainen, presteren en scoren om het beste uit jezelf te halen. Ben je ook zo’n teamspeler, wil je ook scoren en onze doelen behalen lees danhier welke topscoorders wij zoeken.

Nieuwe uitgave Axi Magazine beschikbaar

Er is weer een nieuwe uitgave van ons Axi Magazine beschikbaar. Benieuwd wat er in staat? Bekijk hem snel

Axidus zoekt talent

Bij Axidus zijn we altijd op zoek naar talent. Benieuwd welke vacatures er zijn? Bekijk vacatures

Welkom bij Axidus

Bent u op zoek naar personeel? Dan bent u hier op het juiste adres! Kandidaten en organisatie samenbrengen, dat is wat wij doen. Uitzenden, detacheren of payroll. Het kan allemaal. Lees meer

Axidus is verhuisd!

Axidus maakt een flinke groei door. Om deze groei te kunnen faciliteren hebben wij er voor gekozen om te verhuizen naar een groter bedrijfspand. De perfecte plek om u te ontmoeten, u bent van harte welkom! Bekijk contact gegevens

Junior Administratief Medewerker

Axidus behoort inmiddels tot een van de grootste uitzendorganisaties in Nederland. Met een bestand van vele honderden flexwerkers opereren we in geheel Nederland. We zijn thuis in de AGF- en de non-foodsector, logistiek en techniek. Met name in medewerkers voor de werkvloer. In alle opzichten streven we naar ‘operational excellence’. Onder meer door nauw persoonlijk contact met u, onze klant.

Functieomschrijving

Bij Axidus uitzendburo streven we naar een optimale serviceverlening aan onze opdrachtgevers en onze flexwerkers. Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een junior administratief medewerker ter versterking van ons team Administratie.

Als junior administratief medewerker werk je in teamverband en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verwerken van volledige en correcte verloning van onze flexwerkers en de facturatie naar onze klanten. Daarnaast ondersteun je de Manager Administratie. Je vindt het een uitdaging om de administratie elke dag weer perfect op orde te hebben, je werkt gestructureerd en secuur.

Je komt in een jong en fris team waar hard wordt gewerkt maar ook ruimte is voor gezelligheid en plezier. Je voert je werkzaamheden uit vanuit ons hoofdkantoor in Poeldijk en je bent fulltime beschikbaar.

Profielschets

Wat vragen wij van jou:
•MBO werk en denkniveau;
•Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
•Communicatief vaardig, open en toegankelijk persoon;
•Nauwkeurigheid, enthousiasme en leergierigheid
•Teamplayer, flexibel, geïnteresseerd.
•Neemt initiatief en wil doorgroeien

Aanbod

Wat bieden wij:
•Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
•Werken in een leuk en fris team
•Dynamische, open en flexibele werkomgeving;
•De uitdaging om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze organisatie.

Reactiemogelijkheden

Voel je je aangesproken door deze uitdaging? Stuur dan je sollicitatie voorzien van een motivatie en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kelly Alblas op telefoonnummer 0174 219 490.

Vereiste opleiding:
•Middelbare school of gelijkwaardig

Vereiste ervaring:
•1 jaar administratief: 1 jaar

Vereiste taal:
•Nederlands