Axidus

Axidus is verhuisd!

Axidus maakt een flinke groei door. Om deze groei te kunnen faciliteren hebben wij er voor gekozen om te verhuizen naar een groter bedrijfspand. De perfecte plek om u te ontmoeten, u bent van harte welkom! Bekijk contact gegevens

Ook bij een topclub willen scoren!!!!!

Door de groei en professionaliseren zijn we op zoek naar topscoorders. Sparta en Axidus zijn al 3 jaar met elkaar verbonden. Samen staan we voor Opleiden, trainen, presteren en scoren om het beste uit jezelf te halen. Ben je ook zo’n teamspeler, wil je ook scoren en onze doelen behalen lees danhier welke topscoorders wij zoeken.

Nieuwe uitgave Axi Magazine beschikbaar

Er is weer een nieuwe uitgave van ons Axi Magazine beschikbaar. Benieuwd wat er in staat? Bekijk hem snel

Axidus zoekt talent

Bij Axidus zijn we altijd op zoek naar talent. Benieuwd welke vacatures er zijn? Bekijk vacatures

Welkom bij Axidus

Bent u op zoek naar personeel? Dan bent u hier op het juiste adres! Kandidaten en organisatie samenbrengen, dat is wat wij doen. Uitzenden, detacheren of payroll. Het kan allemaal. Lees meer

Axidus is verhuisd!

Axidus maakt een flinke groei door. Om deze groei te kunnen faciliteren hebben wij er voor gekozen om te verhuizen naar een groter bedrijfspand. De perfecte plek om u te ontmoeten, u bent van harte welkom! Bekijk contact gegevens

Aftersales Coördinator

Locatie/plaats: Poeldijk
Vakgebied: Commercie/operatie/klantenservice/dienstverlening

Door de groei van onze organisatie hebben wij een nieuwe vacature voor de ondersteuning van onze Sales afdeling!

Functieomschrijving

We zijn een full service organisatie die haar klanten 100% wilt ontzorgen. Daarom is de rol van de afdeling aftersales cruciaal voor ons succes. In deze functie zorg je ervoor dat de dagelijkse issues bij de opdrachtgevers snel worden opgelost en houd je de afdeling sales continu op de hoogte van de ontwikkelingen bij de opdrachtgevers. Je bent een echte relatiebeheerder die oplossingsgericht te werk gaat.

Je bent dagelijks in contact met de afdeling planning, je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen over de personeelsplanning, je verzorgt interne trainingen aan onze flexwerkers en breng je regelmatig een bezoek aan de opdrachtgevers. Je kent de werkzaamheden bij de opdrachtgevers goed, je inventariseert of alles naar wen verloopt en bespreek je de verbeterpunten.

Functievereisten

  • MBO werk-/denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal;
  • Communicatief zeer vaardig, klantgericht en flexibel;
  • Oplossingsgericht, sterk in plannen en organiseren en stressbestendig.
  • Initiatiefrijk en resultaatgericht.

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Open, flexibele werkomgeving en doorgroeimogelijkheden;
  • De uitdaging om bij te dragen aan de tevredenheid van onze flexwerkers, opdrachtgevers en de ontwikkeling van onze organisatie.

Reactiemogelijkheden

Voel je je aangesproken door deze uitdaging? Stuur dan je sollicitatie voorzien van een motivatie en CV naar recruitment@axidus.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron van Loenen op telefoonnummer 0174 219 490.